iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Пернишката Мис Силикон Габи Попова даде откровено интервю

Пернишката Мис Силикон Габи Попова даде откровено интервю 12_1449130536

Габриела Попова е Мис Силикон 2015, като родената в Перник русокоса фурия има зад гърба си и титлата „Най-еротичен модел”. През пролетта тя ще представя България на световен конкурс за красота в Доминиканската република, пише bgdnes.bg. Какво се крие зад 830-те кубика силикон в гърдите й и коя всъщност е истинската Габриела? Вижте в следващите редове.

– Габи, да поговорим за детството ти. Как минаха първите години на бъдещата Мис Силикон в Перник, откъдето си родом?

– Имах чудесно детство, израснах в прекрасно семейство. Пазя топли спомени от игрите до късно по улиците на нашия квартал. Времената бяха други, не ме беше страх да се прибера, след като се стъмни. Бях щастливо и обичано дете.

– Много известни хора са започвали от нулата и са живели бедно. Как са стоели нещата при теб?

– Не съм живяла бедно – слава Богу. Винаги съм имала всичко, което съм искала. Задоволено дете съм била, за което съм им благодарна, но днес съм изключително самостоятелна и независима. Много дължа на майка ми, която и до днес е моята най-добра приятелка. Тя беше тази, която на 3-годишна възраст ме записа на първите курсове за модел.

– Сега учиш икономика и си на 24 години. Как се виждаш на 30?

– Надявам се да съм успяла млада дама. Да работя по специалността си, да имам стабилен брак и поне 2 деца. Същите приятели, които имам сега, да са пак с мен. Да пътувам по света – едно от най-хубавите неща в живота ми и моя голяма страст.

– Какви позитиви и какви негативи ти донесе титлата „Мис Силикон”?

– Позитивите са по-малко. Титлата ми даде популярност и ме срещна с много известни хора, които съм харесвала. Общуването с тях ми е интересно. Ангажиментите ми като модел се увеличиха, защото хората ме разпознават. Иначе негативите… Досадни са клюките по мой адрес, които вървят в медиите. Това ме притеснява, мен и моето семейство. Но и с това се свиква, приемам го като част от играта. Нелепо би било да се оплаквам. Аз избрах да вървя по този път.

– Умеят ли родните мъже да свалят красиви жени? Сподели ми от своя опит?

– Българинът е комплексиран мъж. Склонен е на много еквилибристики и евтини номера, за да направи впечатление. До голяма степен това се дължи на ниския стандарт. Не забравяй, че сме страната на Бай Ганьо. Не слагам всички под един знаменател. Разбира се, има мъже джентълмени. Аз обичам да има флирт в едно запознанство. Коя жена не иска да бъде ухажвана, да получи цветя, да чуе комплименти? Приглушена светлина, дъх на мъж, коняк и шоколад. На нежно докосване и шепот, тиха музика в далечината. Това е идеалната свалка за мен.

– Кой е най-смешният начин, по който са се опитвали да привлекат вниманието ти?

– Не се сещам за конкретен случай. Смешни са ми опитите на разни „гларуси“ за бързи и агресивни свалки. За такива имам готова голяма ножица. Да не кажа и голям винкел – от Перник съм все пак!

– Имаше връзка с Антон Карачанаков. Харесваш ли футболисти? Имена като Валери Божинов и Ники Михайлов постоянно са забърквани в афери с красиви модели.

– Тази връзка остана много далеч в миналото. И като спомен, и като емоция. Като нещо, към което не искам да се връщам. Какво значи да харесвам футболисти? Има футболисти и футболисти. Ако човекът е нормален мъж, няма значение каква професия има – дали е футболист, или не. Той може да е лекар, инженер и да е на по-ниско ниво от футболист. Сред футболистите има и много готини хора. Що се отнася до Валери Божинов и Ники Михайлов, те се превърнаха в мъжки кифли. Парите и суетата им нанесоха личностни поражения, които ще носят като клеймо за цял живот. Не се връзвам на такива лигльовци.

– Получавала ли си предложения за секс срещу пари от заможни хора, бизнесмени, политици, футболисти?

– Да. Сега малко като изтъркана плоча ще ти отговоря. Получавала съм и получавам.

– Носителка си и на титлата за най-еротичен модел, но нямаш обаче голи снимки. Разкрепостена ли си?

– Имам голи снимки, но съм показала толкова, колкото съм преценила. Защо да „изгоря“ за един ден? Нима ще съм интересна след това? Харесвам намека, загадката. Жената трябва да носи и някаква тайнственост в себе си. Така е и с душата. Разголиш ли се напълно, ставаш уязвим и безинтересен.

– С кой българин или чужденец би се усамотила?

– Няма да кажа с кой българин, защото е публична личност и не искам да го злепоставя, но съм си поставила за цел да го омагьосам на всяка цена. Иначе чужденец… Не се сещам за такъв. Не харесвам герои от екрана и кориците. Това са нереални и захаросани образи, които не ме привличат. Симпатични са ми Джордж Клуни, Ричард Гиър – мъже с излъчване и характер, но само толкова.

– Свободно ли е сърцето ти сега?

– Да! Търся принца на бял кон. Но няма да се хвърля в обятията на първия рицар в турнира за моето сърце. Търпелива съм и ще почакам колкото е нужно. Дори мисля, че мога да се омъжа, ако някой ме накара да се влюбя. Готова съм за това. Не съм привърженик на тезата, че трябва да си поживея. Ще си поживея, когато децата ми пораснат. Не искам в училището им да ме мислят за баба им.

– Била си с 4 години по-малък мъж от теб. По-малки ли харесваш?

– Не бих казала, така се случи. За мен възрастта не е от значение. Е, разбира се, няма да изляза с малолетен или с човек на годините на дядо ми.

– Какво се крие зад тези 830 кубика в гърдите ти?

– Сърце на бунтарка. Мъжко момиче, ранима и добра душа. Приятел. Е, не съм светица, но мисля, че не съм и лош човек. Тези, които ме познават, ще го потвърдят.

– Родителите ти как приемат двете титли?

– Ще кажа само, че майка ми много се гордее с мен. Подкрепя ме и ми вярва.

Двете ми титли са за красота, секси излъчване и са признание за мен, както и за родителите ми.

– Какви са целите ти занапред?

– Да завърша образованието си. Да бъда себе си. Да не се излагам. Иначе – каквото сабя покаже!

Източник: zapernik.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.