iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


ГЕРБ се уреди с Жени в Радомир

Перник снимка: за хората и събитията - Жени ГЕРБ.- Радомир

Дамска сруктура учреди партия ГЕРБ в Радомир. В залата на Младежкия дом в града се проведе учредително събрание за създаване на организация на Жени ГЕРБ.

След взетото решение за учредяване на Жени ГЕРБ-Радомир, бяха обсъдени общи положения, принципи и цели на организацията.

Дамите коментираха и темата за  встъпителна такса в органицацията, а след това избраха Управителен съвет.

На събранието присъстваха областният координатор на партия  ГЕРБ в Перник Иво Петров, областната председателка на Жени ГЕРБ в Перник Милена Миланова - общински съветник от ГЕРБ в Перник, ръководството на ГЕРБ в Радомир  Емил Крумов, Пламен Алексиев и  Радослав Йорданов.

Сред номинираните за председател на организацията бяха: Симона Димитрова, Сашка Ватрачка, Людмила Петрова и Донка Ваклинова и в резултат на гласуване за позицията, бе избрана Сашка Ватрачка.

Донка Ваклинова и Симона Димитрова бяха номинирани за организационен секретар, а номинациите за избор на членове на  Управителния съвет бяха Соня Димитрова, Елисавета Кирилова, Мария Николова, Милена Димитрова и Аврора Димитрова. Трите, събрали най-голям вот бяха Мария Николова, Аврора Димитрова и Милена Димитрова.

В началото на събранието Емил Крумов прикани присъстващите към отворен диалог и споделяне на мнения за по-голяма оперативна самостоятелност.

Иво Петров разясни идеята и общите положения за встъпителната вноска, според Устава на ГЕРБ, а Милена Миланова изрази  подкрепа към изложеното от областния лидер и Емил Крумов.

Беше взето решение встъпителният внос да отпадне и вземането на следващи решения и инициативи да влезе в правомощията на Управителния съвет.

Жени ГЕРБ е структура на жените, навършили 18години, изградена върху принципите на демократичността, защитаваща общочовешките ценности. Структурата се основава на доброволна дейност, осъществявана в съответствие с Устава на партията, Конституцията и законите на РБ, в съответствие с позициите на организацията на жените към Европейската народна партия. Основните принципи, отстоявани от Жени ГЕРБ са: семейни ценности, граждански свободи, съзидание, европеизация, равни възможности и др.

 

Снимки

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.