iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Клип издаде кандидата за президент на ГЕРБ, казан от Бойко през юни в Брезник

Перник снимка: за хората и събитията [field_event_date-datetime]

Снимките на предизборен клип с кандидата за президент на ГЕРБ издадоха, че това е строителния министър Росен Плевнелиев, както се и очакваше. Два дни преди премиерът Бойко Борисов и председателят на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов да обявят името му,  това уж случайно направиха репортери на bTV.  „Случайно” проследили  Росен Плевнелиев и установили,  че през последните два дни той вече снима клипчета за изборите пред знакови места в София -  катедралния храм „Св. Александър Невски”,  Народното събрание, Министерството на икономиката, на Околовръстния път.

Всъщност още на 14 юни, когато премиерът резна лента на ремонтирана отсечка от пътя между Перник и Брезник, той подсказа на Плевнелиев и на тези, които го чуха,   какво е намислил за него. „Тренирай ще ти трябва.”  – му каза той много двусмислено преди двамата заедно да си послужат с ножиците.

Точто тогава и за пръв път Борисов обави, че ще каже името на кандидата си за президент на 4 септември., но странно защо от  bTV го изпревариха.

Не беше трудно уж ревностно пазената тайна да се разгадае и след обявяването на слогана на кампанията  - „Градим България”. Всеки разбра двете думички както му се харесва или на нивото си на развитие и подсъзнателни  въжделения. На настоящия държавен глава Георги Първанов напомниха бригадирския девиз „Строим за Родината”.

По-проницателни обаче пляснаха с ръце и се завяйкаха” Ами сега каво стана с „Тракия – до 2012, „Струма” – до 2014” и тн.

"Кой ще му строи магистралите на Бойко, щом праща най-кадърния си министър и отличен експерт в своята област под сенките на „Дондуков” 2?", се питат хората.

С това ли се изчепва кадровият потенциал на ГЕРБ, щом хората не искат да са това, за което ги кандидатират, коментира млада социалистка, припомняйки, че като Плевнелиев, който искоше да си довърши магистралите, и Ирена Соколова не искаше да е кандидат за кмет на Перник, за да завърши законопроектите.  

Е досега имахме социален президент, но нямаше социална политика, сега ще има президент на магистралите, ако го изберем, но може и да си останем без магистрали, мъдруваше възрастна дама, фенка на строителния министър заради благата му приказка. 

Снимки

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.