iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


16-годишен ученик беше наръган в корема вчера

16-годишен ученик беше наръган в корема вчера 03_1427527890

Наръгаха в корема 16-годишен ученик. Произшествието е станало близо до кортовете при Природо-математическата гимназия в Перник.

Случката се е разиграла в ранния следобед днес, потвърдиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР. Заподозрян за деянието е криминално проявен 26-годишен мъж с прякор Македончето.

Нападателят се опитал да отнеме чантата на 16-годишния ученик при кортовете, опитвайки се да пререже дръжката й с нож. Момчето, което по непотвърдена информация е Еди Русимов, малкият син на тотомилионера Росен Русимов, се усетило, че е обект на обир и двамата с нападателя се сборичкали. След борбата, ученикът бил наръган с нож в областта на корема.

В същото време на помощ на момчето се притекъл 27-годишен мъж, но в схватката той пък се оказал с порезна рана на ръката.

След като направил двете поразии, нападателят се метнал в кола, чакаща наблизо и избягал в неизвестна посока.

След подадения сигнал в полицията и предприетите незабавни оперативно-издирвателни действия, е задържан 26-годишен мъж, криминално проявен с прякор Македончето. Той обаче твърдял, че не той е нападателят, а че е шофирал колата, с която побягнал извършителят на нападението. В момента Македончето е в полицията. Работата по случая продължава.

Няма опасност за живота на намушкания Еди, който е откаран веднага в болницата. Няма опасност за живота и на 27-годишния млад мъж, който му се притекъл на помощ.

Македончето е добър познайник на пернишката полиция с множество кражби.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.