iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


19-годишно момче от Перник е убито с нож в Студентски град

Марио Данчев от  Перник убит в Студентски град

19-годишно момче от Перник е било убито тази нощ в Студентски град, съобщи БНРПо информацията от радиото това е Марио Данчев. Убийството е станало  с нож при масов бой в стая в общежитие в Студентски град.

В момента криминалисти от 7 РПУ извършват оглед в блок 23, в който той е живеел с брат си Мартин Данчев и още едно момче от Добрич.

Марио е бил убит около 3 часа през нощта в стаята си.

През изминалата нощ скандалът между момчетата настава заради това, че двамата близнаци излизат и обикалят няколко заведения, след което според свидетели се връщат в нетрезво състояние, уточнява БГНЕС.

В коридора пред стаята се скарват с друг студент от общежитията. За момента от полицията не казват неговата самоличност. След което се опитват да разбият вратата на стаята в блок 23, в която спи третият им съквартирант Илко от Добрич.

След като момчето отваря вратата, в стаята по неизяснени причини за момента става масово сбиване между 4 или 5 студенти. По време на сбиването единият от студентите – Марио Данчев от Перник на 19 години пада прободен в гърба.

За момента се предполага, че става дума за нож. На място са изпратени екипи от Седмо РУП-София. Всичките участници в сбиването в момента се разпитват за повече подробности, тъй като повечето от тях са с тежки травми по лицето.

Няма яснота кой точно е извършителят на убийството на 19-годишния Марио Данчев.

Ще бъдат правени изследвания на момчетата за това дали те, освен алкохол, са употребили и наркотици.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.