iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


2000 лева парична гаранция и си удома

Перник правосъдие

Пипалецо се прибра у дома си срещу 2000 лева парична гаранция. Бивш затворник Йордан Христов, преби до смърт изгората си, е бил пуснат от ареста срещу парична гаранция. Той ще изчака процеса за смъртта на приятелката си Анжелина не зад решетките, а на свобода.

Драма се разиграла на 4 октомври в къща на улица „Севлиево“ в Перник. Пипалецо, който имал слабост към алкохола, в деня на трагедията отново бил пиян. Заедно с 44- годишната Анжелина живеели на семейни начала и във фаталния ден помежду им се заформила поредната кавга. Той ставал агресивен  под влияние на алкохлоа и налетял на Анжелина, започнал да я бие зверски и продължил да я удря, докато тя не останала неподвижна.

Съседи чули писъците на жената и се обадили на 112. Докато обаче сигналът стигне до полицията, жената вече била издъхнала, което установил пристигналият на място екип на ЦСНМПЦ Перник. По тялото на пребитата жена имало множество травматични увреждания.

Убиецът е безработен и криминално порявен, като е познат на органите на реда с множество побои, кражби и хулигански прояви. Лежал е и в затвора за нанасяне на телесна повреда, но е реабилитиран.

Срещу него се води досъдебно производство.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.