iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


57 хил. лв. по-малко от парите, които е изкарал от лихварство ще плаща Сиси

57 хил. лв. по-малко от парите, които е изкарал от лихварство ще плаща Сиси 06_1401708605

57 хил. лв. по-малко от парите, които е изкарал от лихварство ще плаща серийният убиец Станислав Ангелов-Сиси. Това е решил Върховния касационен съд преди месец по делото срещу него за пране на пари, пише „Труд". Освен това ще му бъде върнат и един от „Мерцедес"-ите, който трябваше да му бъде отнет в полза на държавата.

Решението на последната инстанция става факт, след като Сиси се съгласява да свидетелства по делото срещу Килърите от Перник, чиито водач според прокуратурата е бащата на Райко Кръвта - Васил Станков-Бай Васо. Другият свидетел - Николай Николов-Шатката, наскоро избяга от затвора в София и все още се издирва. И двамата са бивши членове на бандата и според защитата на Килърите са мотивирани да дават показания срещу тях, за да си отмъстят.

Убийствата, които е извършил Сиси, са разкрити благодарение на част от обвиняемите. Ангелов е с присъда от 30 години за ликвидирането на жертвите си, които са негови длъжници. Преди да бъде задържан, Сиси бил един от най-жестоките лихвари в Перник.

Иточник: perniknews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.