iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Багата пръв е атакувал компанията на Дъмпела

Даниел Стефанов остава окончателно в ареста

Състоянието на намушкания Благой Иванов-Багата продължава да бъде тежко, съобщиха от пресцентъра на "Пирогов". "Той все още е на апаратно дишане", съобщи доц Стоян Миланов, началник на централна реанимация на УМБАЛСМ „Пирогов”, предаде Блиц. 
Радост Караиванова (адвокат на Стефанов, който е обвинен, че е намушкал Багата ) обясни, че двете компании са се засекли в малките часове на 26 февруари в бившия бар „Домби”. Багата и приятелите му си поръчали бутилка водка, а компанията на Дъмпела - една малка водка, студен чай и безалкохолни. По думите й показанията на двама от свидетелите – Гроздан Найденов и Велко Гюров, които са приятели на Дъмпела, са изтръгнати в МВР чрез психически натиск. „Казали са им, че Багата е много важен, баща му е висш полицай и да внимават какво ще кажат”, обясни Караиванова. 
Самбистът Благой Иванов – Багата пръв е атакувал компанията на Даниел Стефанов – Дъмпела в заведението „Айс” допълнила адвокатката.
Софийският апелативен съд обаче прецени, че има достатъчно основания Дъмпела да бъде оставен зад решетките. Според магистратите той е наръгал с нож Багата в момент докато е имал все още неизтекла условна присъда за наркотици.
Оказа се, че и прякорът му не идва от фитнеса, а от марката на любимото му уиски. Адвокат Караиванова пък обясни, че не знае дали клиентът й и Багата са се скарали заради доза кокаин, каквато е една от версиите на разследващите. Защитничката е бивш следовател. Тя беше замесена в секс скандал в края на 2004 г., когато работеше като разследващ полицай в Четвърто районно в София. Тогава разследваше соченият за накродилър Илиян Варсанов, но се оказа, че между двамата е имало любовна авантюра. Караиванова напусна МВР и стана адвокат. 
Източник: http://www.standartnews.com/balgariya-obshtestvo/bagata_skochil_na_dampela_sled_butilka_vodka-138682.html

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.