iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Бебе на 40 дни е починало в Пловдив

Бебе на 40 дни е починало в Пловдив 05_1433089146

Бебе на 40 дни е починало, след като лекарите от Университетската болница „Свети Георги“ в Пловдив са направили всичко по силите си, за да спасят новороденото, но травмите били изключително тежки.

Детето е било транспортирано от болницата в Пазарджик, където снощи е прието в много тежко състояние.

Бебето е закарано в безсъзнание в болницата, а родителите му казали пред дежурния лекар, че е паднало от леглото и си е ударило главата. Веднага след прегледа обаче докторът установил, че травмите вероятно са от жесток побой и по негово настояване детето е транспортирано с линейка до Университетска болница. Лекарите съобщили за подозренията си в полицията и във Второ районно управление, където е образувано дознание. Веднага са започнали разпити и огледи на дома, в който е живяло детето.

Вероятно се касае за насилствена смърт и ако аутопсията докаже, че върху новороденото е упражнено насилие, ще бъде образувано дело за предумишлено убийство. В такива случай най-вероятният извършител е един от двамата родители.

Само преди месец друга невероятна трагедия с българче потресе България и Гърция. 4-годишната Ани бе убита от баща си Светослав , а след това сварена. В продължение на няколко дни двамата родители лъжеха полицията и твърдяха, че дъщеря им е отвлечена.

Преди три години пловдивчанинът Ирхан Камбуров уби 3-годишния си доведен син и зарови трупа му край Марица.

Източник: trud.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.