iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Беглец форсира кола срещу ченгета, те го стрелят със стоп-патрони

Перник снимка: за хората и събитията [field_event_date-datetime]

Истински екшън се разиграл тази нощ на естакадата на магистрала "Люлин". Беглец събрал няколко патрулки за гонка по шосето, след това форсирал колата си срещу униформените, а те го атакували със стоп-патрони.

Преследване като на кино започнало около един час лед полунощ, на кръстовището на улиците „Милан Грънчаров” и „Райко Даскалов”. Радомирски полицаи направили опит да спрат за проверка лек автомобил „Ауди” с пернишка регистрация. Шофьорът не се подчинил и офейкал с мръсна газ към перник. Униформените яхнали служебните си коли и хукнали да го гонят, като поискали и подкрепление от пернишките си колеги.

Играта на бързи и яростни продължила до пътен възел "Даскалово". Там аудито попаднало в капан и се оказало обградено отвсякъде с ченгета. Шофьорът побеснял, натиснял яко педала на газта и форсирал колата си срещу полицаите. Пред риска да бъдат отнесени от автомобила, служителите на реда започнали да стрелят по нахалника със стоп патрони.

В крайна сметка беглецът бил изваден от немската машина с белезници на ръцете. Оказало се, че това е 22-годишния И.А., който бил видимо пиян. При изпробването му с техническо средство за алкохол са отчетени 1,61 промила. Взета му е кръвна проба за химичен анализ и е задържан за 24 ч. с полицейска заповед.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.