iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Булдозерист похитил домашната си прислужница за секс

Перник снимка: за хората и събитията [field_event_date-datetime]

Булдозеристът от кв. Варош похитил чистачката си, за да си изпроси секс. Той изчакал перничанката да почисти къщата му, след което не я пуснал да си тръгне, фукайки се пред нея със своя газов пистолет. Дори й налял питие и зачакал да му върже за леглото. Приятелка на пленницата обаче довела полиция и развалила кефа на шефа, разказаха близки до разследването. Заради мерака си обаче „работодателят“
си изпроси денонощие в ареста.

Случката се разиграла към 22 часа в неделя. Барети щурмували дома на Цветан С. За да освободят жената, но я заварили по халат и на маса със своя работодател.

43-годишната Л.А. за първи път отишла да чисти в къщата в неделя. Приятелката й, с която живеят заедно в Перник така си изкарвала си заплата и я помолила да поеме адреса, защото тя била заета.

Вероятно новото лице се харесало на стопанина, за да започне да я сваля. По обяд в същия ден обаче приятелката изгубила връзка с нея, защото телефонът й внезапно бил изключен. Уплашена тя отишла вечерта в полицията.

Ченгетата първо изпратили патрулка да провери адреса. При позвъняване на портата обаче домакинът излязъл с газов пистолет на терасата и гръмнал веднъж към улицата в тъмното. Тогава униформените се върнали в управлението и на тяхно място били изпратени барети от отряда за борба с тероризма.

Антимафиотите най-напред извели възрастната майка на булдозериста от приземния етаж, а после щурмували къщата. Вратите се оказали отключени, а в хола чистачката седяла на маса с напитки разсъблечена по халат със стопанина.

Жената твърди, че той й показал пистолета и така я склонил да остане. До насилие не се стигнало, но имало такива намеци, признала пред разследващите прислужницата. Домакинът пък се оправдал, че двамата само се черпели, а пък гръмнал в тъмнинаната от терасата, защото помислил, че улични песове са се събрали пред портата.

Следователи се опитват да разпрелатат конфузната ситуация. Заради неподчинение обаче Цветан осъмнал в ареста. В града пък плъзнаха слухове, че двете приятелки предлагали и секс услуги по адреси. Нямаме такава официална информация, казаха от полицията.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.