iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Двама пияни, вилняли миналата година, бяха наказани от съда

Двама пияни, вилняли миналата година, бяха наказани от съда 06_1404111391

Двамата, които миналата година по време на празника на Перник, се напиха и вилняха, бяха наказани от районният съд.

Мъжете вандалстваха в кафене „Рай”, в линейка и в болницата. Те получиха пробация за това, че буквално подлудиха посетителите на заведението, медиците и органите на реда.

Пиянският екшън се разигра на 19 октомври около обяд. Тогава 25-годишният Владислав Богомилов от Перник и 30-годишният му приятел от столицата Димитър Георгиев били много почерпени. Те започнали да се заяждат със сервитьорките в заведението.

„Ти знаеш ли кой съм аз ма, ку*ва, нещастница, давай ми бирата”; “Ей красавици, ей, п*тки, котета, погледнете се какви сте ку*ви””, крещял Владислав в заведението. След това започнал да хвърлял столове, бутал маси и изскубал цвете от саксията му, размахвал и стол към клиентите в кафето.

Приятелят му пък дори извадил нож.

„Ще те заколя боклук, ще видиш кои сме ние”; „Ку*во, как ще ми казваш какво да правя, искаш ли да те заколя”, на завален език плашел Димитър.

На мястото е извикана полиция, която закопчала столичанина, но Владислав започнал да буйства. Опитал се да удари единия от служителите на реда с глава.

„Какви сте вие бе, я му свалете белезниците, че ще видите какво ще стане”; „Мишоци, знаете ли кой съм аз”; „Мършо, боклук, утепляк, свали ми белезниците да ти избия зъбите”, сипел Богомилов по адрес на униформените.

Заради подвизите си обаче Владислав ще трябва да се срещат с пробационен служител два пъти седмично в продължение на 9 месеца, а Димитър – по два пъти в продължение на половин година. Решението е след споразумение с прокуратурата. То подлежи на обжалване пред по-висша инстанция.

Източник: mirogled.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.