iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Две млади жертви на войната по пътищата

Катастрофа на Горно Драгичево Перник

Нова трагедия край Перник. В района на Горно Драгичево при бензиностанция Лукойл две млади момичета на 22 и 24 години загинаха при тежка катастрофа. По първноначални сведения инцидентът е станал на входа на София, в района на "Черния кос". От приложените снимки публикувани на сайта PernikToday.net e ясно видно, че инцидентът е станал на най-опасното място в пернишка област. В сайта на Драгичево има цяла секция за Войната по пътищата. Тази вечер ще добавим още една тъжна новина!
Момичетата идвали от Перник към София. Преди Владая автомобилът им се завърта по неясни засега причини и се врязва в насрещно движещия се автобус. От лекия автомобил са изпаднали двете момичета, които са починали на място. Евентуалните причини за инцидента са несъобразена скорост или лошите метеорологични условия. Движението в района е затруднено и се регулира от пътни полицаи. 
Снимки: perniktoday.net
Източник: btv.bg - "Две момичета на 22 и 24 години загинаха при тежка катастрофа на входа на София, в района на "Черния кос". Инцидентът е станал тази вечер. Момичетата идвали от Перник към София. Край Владая автомобилът им се завърта по неясни засега причини и се врязва в насрещно движещия се автобус. От лекия автомобил са изпаднали двете момичета, които са починали на място. Евентуалните причини за инцидента са несъобразена скорост или лошите метеорологични условия. Движението в района е затруднено и се регулира от пътни полицаи.
От снимките обаче се вижда, че инцидентът е станал при Лукойл на Горно Драгичево.

Снимки

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.