iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Екшън в Перник: Домашна помощница държана под прицел

Екшън в Перник снимка: Стандарт

За екшън в апартамент в Перник съобщава petrich-news.info тази сутрин. 43-годишна жена с инициали Л.А.  е била заплашвана с пистолет и не й е било позволено да напусне адреса, на който е отишла да почисти. Тя е била открита невредима от полицията след сигнал от нейна близка, съобщава .

Към 22:00 часа в ОД на МВР в Перник е подаден сигнал, че 43-годишна жена от обяд е в неизвестност. Близка на изчезналата споделя, че тя последно е отишла да почиства къщата на лице с инициали Ц.С. от град Перник. При многократните опити от нейна страна да се свърже с него той не вдига телефона си и в последствие го изключва.

Обезпокоена от факта, че няма връзка със своята приятелка, тя се явява в полицията, посочвайки адреса в кв. "Варош", на който жената евентуално може да бъде открита.

Полиция е посетила посочения адрес. При опит да бъде повикана Л.А. на терасата на къщата се появява мъж, който произвежда изстрел. От изстрела не става ясно какво е използваното оръжие, поради което автопатрулът докладва и се връща в областната дирекция.

Лицето с инициали Ц.С. не е криминално проявен и няма законно регистрирано огнестрелно оръжие.

Извикан е в помощ отряда за борба с тероризма при Министерството на вътрешните работи с разрешението на министър Цветан Цветанов. Към 00:00-01:00 часа от къщата първо е повикана да излезе майката на лицето с инициали Ц.С., която не е била запозната с инцидента.

Последва влизане в къщата на специализирания отряд за борба с тероризма, където без да бъде упражнено насилие, съвсем безпроблемно е извършена операцията по извеждане на 43-годишната Л.А. В стаята, в която са се намирали е бил намерен алкохол на масата.

Продължават процесуално-следствени действия и се изясняват мотивите, поради които жената не е могла да напусне къщата.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.