iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Хванаха мъж ограбвал жени в Перник

Полицаите арестваха грабител в Перник

25-годишен мъж е задържан по горещи следи за грабеж над две жени. Вчера П.С./25 г./ издърпал от врата на 54-годишна жена златна верижка. Нападението станало около 13,00 ч. в пернишкия кв. „Бели брег”. Жената си вървяла по улицата, когато мъжът я нападнал в гръб.

След подадения сигнал, местни криминалисти и автопатрул реагирали незабавно и за по-малко от половин час задържали извършителя в района на спирка „Шахтьор”. В него е намерен златния синджир, който току що бил откраднал.

В хода на работата органите на реда установили, че 25-годишния мъж е автор и на грабещ, извършен на 02 май тази година. Отново през деня, около 09,10 ч. на ул. „Св. св. „Кирил и Методий” в областния център, П.С. блъснал отзад 55-годишна жена и й откъснал от врата две златни верижки. Тогавашната плячка оставил за продаване в заложни къщи в кв. „Изток” и центъра на Перник. Златото е намерено и иззето. Мъжът е разпознат от двете жени и е задържан за 24 ч. с полицейска заповед. След изтичането на тази мярка, ще му се иска постоянен арест.
П.С. е криминално проявен. В момента изтърпява наказание „пробация” за извършена взломна кражба. Присъдата му е за срок от две години.

Работата по документиране на случаите продължава. 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.