iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


И Паргов тури рампа на общински път, пази имението си

И Паргов тури рампа на общински път, пази имението си

Нова кражба на общинска земя от местен велможа разкри полицията. Този път селяни натопиха бившият собственик на „Миньор” Красимир Паргов. Униформени открили път в радомирското Прибой, заграден от бизнесмена с ограда.


Бариерите са в края на селото преди моста за с. Поцърненци, казаха от полицията. От двете страни на оградата е изсипана скална маса, а от дясната му страна са разположени множество табели с надписи „Частна собственост”, „Ферма! Влизането на лица несвързани със землището на фермата абсолютно забранено. Обекта се охранява”, „Частна собственост. Обекта се охранява”, Нестандартни знаци, наподобяващи „Стоп” и „Влизането забранено”.


При навлизане навътре в имотите, на около 3 километра от първата ограда са изградени още две, разположени една след друга. Дървените прегради не са били заключени, а в дясно от пътя били поставени още три табели с надписи, подобни на първите.


Полицаите установили, че въпросните бариери са изградени преди около две години, но до момента оплаквания не са постъпвали. Материалите по случая са предадени на Районна прокуратура Радомир и е образувано досъдебно производство.


Преди няколко седмици униформени озаптиха и Федята, гардовете на който бяха затворили улица над "Профилакториума", за да пазят къщата на клиента си.


 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.