iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Има опасност за живота на Валери от Гълъбник

Има опасност за живота на Валери от Гълъбник 04_1398146938

Има опасност за живота на Валери от Гълъбник.

Младежът бил футболист в „Струмска слава“, твърдят от селото

Състоянието на наръгания в радомирското село Гълъбник Валери Асенов е стабилизирано, но все още има опасност за живота му. Това съобщи директорът на пернишката болница д-р Иван Евлогиев.

„Кръвното и хемоглобина са стабилни. Все още обаче има доста изтичания от дренчетата, които сме поставили. Той има голям кръвоизлив зад червата в близост до големи вени като аортата. Днес ще му направим още едно кръвопреливане и после ще се опитаме да махнем апарата за изкуствено дишане“, обясни Евлогиев.

22-годишният младеж пострада тежко при кърваво меле на връх Великден. Тогава баща му Асен и Велков от Гълъбник и столичанина Светослав Гьорев се сбили първо в кръчмата, а после и пред дома на софиянеца. Валери се намесил на страната на родителя си в мелето. Гьорев обаче извадил нож и наръгал смъртоносно младежа в корема. Асен пък отнесъл порезна рана в ръката. Предполага се, че причината за разпрата е употребата на алкохол.

Асен е от прочутата в миналото фамилия Велкови трактористи в ТКЗС-то преди 10 ноември 1989 година. Сега 48-годишният мъж продължава да се занимава със земеделие като частен производител. Валери е футболист в „Струмска слава“ Радомир и в селото твърдят, че е добро момче. Има сестра Анджелина, студентка в Минно геоложкия университет.

Светослав е задържан в ареста. Той, майка му и сестра му живеят в София, дошли за празниците на вилата, но заради изпития алкохол кръвта на участниците в екшъна кипнала. По случая е образувано досъдебно производство.

Източник: mirogled.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.