iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Информационен бюлетин от МВР-Перник - 5 март 2011г.

Перник: Перничанин е бил задържан в момент на кражба от служители на Второ РУ “Полиция” – Перник.

Служителите на реда реагирали по сигнал на граждани. На ул. “Р. Димитров” в областния град установили 32-годишния С.А. в момент на рязане на метална естакада, служеща за опора на тръби. Мъжът е задържан за 24 ч. с полицейска заповед. Започнато е досъдебно производство.

 

Перник: 16 кутии цигари без бандерол са иззети от магазин за дрехи на ул. “Ю. Гагарин” в гр. Перник.

Служители на сектор “Противодействие на икономическата престъпност” при ОДМВР и колеги от Митница София проверели търговския обект, където открили и иззели акцизната стока. На собственика на обекта е съставен акт за административно нарушение.

 

Перник: Краден лек автомобил е намерен от служители на Второ РУ “Полиция” Перник.

На 03 март, около 21,15 ч.  в местност над стадион “Металург”, полицаи открили лек автомобил Опел “Вектра” с регистрационни табели София – окръг. Колата била обявена за издирване предния ден. Работата по случая продължава.

 

БрезникКриминално проявен брезничанин е бил задържан за кражба.

Преди три дни в РУП – Брезник бил подаден сигнал от местен жител, че прозореца на къщата му е счупен и от нея липсват медни съдове, домакински прибори и друга покъщнина. В резултат на проведеното разследване било установено, че кражбата е дело на познатият на органите на реда С.Н./46 г./ от гр. Брезник. Образувано е досъдебно производство.

 

БрезникЖена е пострадала при преобръщане на пътнически микробус. Един мъж и четири жени са прегледани в болница и са освободени.

Инцидентът е станал на 02 март, около 17,40 ч. на разклона за с. Слаковци, общ. Брезник. Микробус Пежо “Боксер”, превозващ пътници посока Перник не успял да спре на кръстовището с главния път и се преобърнал извън пътното платно.  По данни на водача на микробуса, 52-годишния Д.Е. от гр. Перник, му отказали спирачките. Пет жени и един мъж били закарани в МБАЛ “Р. Ангелова” гр. Перник. Само една жена останала за лечение с разкъсно – контузна рана в областта на главата. 66-годишната В.Н. от с. Ярджиловци е без опасност за живота. Шофьорът е изпробван с техническо средство за алкохол, като пробата му е била отрицателна. Взета му е и кръвна проба. По случая е образувано досъдебно производство.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.