iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Жужката буди и бие стопанин, докато го обира

Пишман обирджия ще търка наровете в ареста заради пробуден стопанин. Жужката от Радомир нахълтал в къща за обир, но без да иска събудил спящия собственик. За да спаси плячката, крадецът заплашил жертвата да мълчи с нож.

Инцидентът е станал на 29 април през нощта. В къщата на 26-годишния С.К. на ул. „Рахила Ангелова” в гр. Перник било проникнато чрез разбиване на ПВЦ прозорец. Изплашеният стопанин се събудил и влязъл в схватка с неканения „гост”, но това се оказало безуспешно за предотвратяване на престъплението. 26-годишния мъж бил заплашен с нож от извършителя, след което последния избягал с откраднатите вещи – дрехи, ключове от автомобил и 50 лв.

В резултат на предприетите оперативно-издирвателни действия от служители на Второ РУП и оказано съдействие от РУП – Радомир е установен и задържан извършителя на дръзкото деяние – 30-годишния Е.П. по прякор „Жужката” от гр. Радомир. Същият е криминално проявен, многократно задържан в поделенията на МВР и изтърпявал ефективни присъди за кражби и грабежи. Мъжът е с полицейско задържане за срок от 24 ч., като ще му се иска постоянен арест. Проверява се и за други кражби и грабежи на територията на региона.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.