iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Крадени в София коли са открити в подземни гаражи в Перник

Перник снимка: за хората и събитията - ОДМВР

Два автомобила, откраднати от София, са открити в гаражни клетки в Перник. 35-годишният криминално проявен ползвател на клетките се издирва от полицията, собщиха от пресцентъра на МВР.

При проведена спецакция на територията на Перник срещу противодействието на противозаконно отнемане на МПС, служители от сектор “Противодействие на криминалната престъпност” при ОДМВР-Перник са открили два автомобила, противозаконно отнети в столицата.

В хода на операцията било извършено претърсване в подземни гаражни клетки на блок, намиращ се на ул. ”Юрий Гагарин”. Там криминалистите открили двете коли - „Тойота Корола” - противозаконно отнета от района на столичното Четвърто РУП на 21 декември миналата година и “Тойота РАВ - 4” - противозаконно отнет от района на Седмо РУП на 29 април 2011г.

Установено е, че гаражните клетки се ползвали под наем от криминално проявен 35-годишен   перничанин  с инициали В.Ж. В момента  той се издирва от полицията. Същият бил  регистриран в полицията за кражби и причиняване на телесна повреда.

Собствениците на колите са установени и уведомени.

Образувани са две досъдебни производства, работата по случая продължава.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.