iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Късо съединение овъгли рено

Петнадесет пожара са гасени вчера от огнеборците в региона. В четири от случаите са нанесени материални щети, а останалите са в сухи треви и отпадъци.


Лек автомобил Рено «Клио» е изгорял вчера в резултат на късо съединение на пернишката ул. «Жлезничарска». Колата е пламнала около 13,25 ч. Усилията на огнеборците са били напразни, тъй-като при пристигането им, автомобилът е бил почти игорял.


Пет декара иглолистна гора са унищожени при пожар в трънското с. Бусинци. Причината е неустановена, но се предполага, че са запалени и оставени без наблюдение сухи треви. Благодарение на навременната намеса на пожарникарите е спасен голям горски масив.


Ел. инсталация, гумени съединения и маркучи за високо налягане са изгорели при пожар в булдозер. Пламъците лумнали около 11,50 ч. в брезнишкото с. Конска. Причината е късо ел. съединение. Машината като цяло е спасена от брезнишки огнеборци.


Сноп кабели са изгорели при пожар в жилищен блок в пернишкия кв. „Проучване”. Причината е късо ел. съединение. Няма пострадали хора и нанесени други материални щети. 


     

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.