iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Нова жертва на д-р Танков

Д-р Танков хванат с подкуп

От предаването "Господари на ефира" са открили нова жертва на скандалния д-р Танков, информира zapernik.com.
Това е госпожа Божикова, която се е разделила със сумата от 100 лева, към които добавила наденици, кайми и други хранителни продукти.
Публикуваме без изменения разказа на потърпевшата:
"При първото появяване при д-р Танков минах леко, защото не знаех, че нещо трябва да му се носи. Вторият път, когато отидох за болничния, той ми каза, че знае, че работя във верига магазини. Той знаел, че там имало промоция, ако мога нещо веднага да му донеса, защото му трябва за вилата. Отидох, отнесох му го, след това той ми изписа другите болнични. На следващите болнични той пак си дава заявката за кайми и наденици. Когато трябваше да се явя за ТЕЛК той каза, че положението е сериозно и да отида при докторите да свърша нещата. Когато се върнах, той каза: Госпожо, аз каквото ти казах да направиш, ти нищо не си направила, с тези документи не мога да ти дам никакво ТЕЛК-ово решение. Но въпреки всичко, защото си много симпатична, ще видя какво мога да направя. Аз ще ти помогна, но нали знаеш, че ще трябва и ти да помогнеш. Викам: Вижте какво, аз нямам пари. Той каза, че поне стотина лева трябва да намеря, за да видим какво можем да направим. Понеже се ядосах, намерих си стотината лева и се обадих в полицията. Те бяха много адекватни, много бързо се задействаха. В събота от 9 часа се събра екип и в понеделник всичко беше подготвено, но в много тесен кръг хора от полицията. Знаеха само трима, или четирима човека. Те казаха, че един път е станала грешка и той не е взел парите, защото е бил предупреден. Отидохме, дойдоха с мен едни млади полицаи, като пациенти, дадоха ми един отворен телефон, с отворена линия, аз влязох при него, разговарях една - две минути. След което му подадох парите. Казах му, че това са стоте лева, които иска. Той ги взе. Когато излязох, казах на момчетата къде са парите.
Добавяме и съобщение от полицията, че срещу пернишкия лекар, станал герой в “Госдподари на ефира”, са били образувани две досъдебни производства. Докторът е разследван за подкуп и за изготвяне на документ с невярно съдържание. В досъдебното производство за подкупа са обединени два случая - този, излъчен от “Господарите”, датиращ от пролетта на тази година и втори - след няколко месеца, заснет със скрита камера, при който лекарят е хванат втори път да иска подкуп, а при претърсването на кабинета му е открита и иззета въпросната парична сума - 100-те лева на г-жа Божикова.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.