iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Обраха магазинче в Мошино

Обраха магазинче в Мошино сн.ipernik.com

В четвъртък вечерта на улица „Рашо Димитров“ в квартал Мошино, квартално магазинче бе обрано от маскиран мъж. Инцидентър станал към 20.30 часа, когато крадецът прескочил шубера, ударил продавачката, взел всичко от касата и избягал. Магазинчето е собственост на местния жител, познат като Сашо Белия.

Изплашената служителка веднага алармира местното районно управление на полицията. На място незабавно се отзовали патрулните екипи. По първоначални данни на потърпевшата, е откраднат дневния оборот на магазина, възлизащ на около 400 лева.

25 - годишната продавачка е без наранявания, но със силна уплаха от случилото се, казаха от полицията.

Сформиран е разследващ екип и е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител. Процесуално – следствените действия по случая продължават.

Това е поредният грабеж, станал в Перник през последните месеци. Последният бе на 16 януари, когато малко преди полунощ, двама мъже, които били с маски на лицата, нахлули в бензиностанция „Еко”, намираща се на външноградската магистрала и откраднали сумата от 100 лева. По данни на потърпевшата служителка, тогава един от маскираните насочил към нея пистолет.

Миналата година пък, бандити атакуваха златарското ателие на „Търговска”, АСФ Холдинг, заплатите на работниците в ЦОФ и един от офисите на интернет доставчика Перник лан.

 

Информация:gradski.org

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.