iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Осуетена кражба

Осуетена кражба

Тази нощ,около 02,20 ч., брезнишки автопатрул забелязва разбита входна врата на магазин за хранителни стоки на ул. „Георги Бунджулов” в гр. Брезник. Влизайки в магазина, полицаите се натъкват на маскиран, който оказва яростна съпротива при задържането. Оказало се, че това е криминално проявеният А.И./28 г./, по прякор „Адето”, от гр. Перник. Намерени и иззети са специални технически средства, с помощта на който мъжът проникнал в обекта, откъдето се канел да открадне цигари.
Адето е стар познайник на органите на реда - задържан многократно в поделенията на МВР. Залавян е за разпространение на наркотици, изнудване, рекет, хулигански прояви, кражби, грабеж и управление на автомобил с концентрация на алкохол в кръвта над 1,2 промила. На 01 март 2011 г. е задържан за грабеж в радомирското с. Друган, тъй като заедно с трима съучастници, са нанесли побой на 64-годишния Е.Г. пред вилата му в селото и са му откраднали 3000 евро и мобилен телефон. При задържането полицаите откриват част от парите и телефона.
От Пресцентъра на ОДМВР - Перник информираха, че за инцидента от тази нощ А.И. е задържан за 24 ч. с полицейска заповед. Органите на реда работят по установяването и на други лица във връзка с осуетения опит за кражба.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.