iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Отново стана катастрофа в района на стадион Металург в кв. Изток

Отново стана катастрофа в района на стадион Металург в кв. Изток 10_1446023015

Поредната катастрофа е станала вчера в района на стадион Металург в кв. Изток, като кола е катастрофирала, а предницата и бе смачкана до неузнаваемост. На място имаше патрулен автомобил. Няма информация за пострадали.

Читател на zaPernik.com свърза злополуката с липса на кръгово движение в този район.

"Както писах преди дни , че е наложително кръгово кръстовище в района на ст. Металург и изхода от Албените, в потвържение идва и поредната катастрофа в този участък. А когато времето се влоши, просто не ми се мисли. Нека общината да вземе проблема присърце", призовава Методи.

Приповяме, че той постави въпроса за кръгово кръстовище в кв. "Изток" срещу ст. Металург , на изхода от Албените чрез сайта zaPernik.com.

"В този район е ужасно, няма пътна маркировка, сутрин и вечер става ужасно задръстване! Имам информация, че за този район има изготвен идеен проект за ново кръгово, направен от проектантите на другото кръгово пред Кауфланд. Съгласуван и одобрен от КАТ, има и предписание от КАТ, че е наложително такова кръгово, поради множеството катастрофи , който стават там, но от общината не си помръдват пръста. Това е входа и лицето на гр. Перник и би трябвало да се направи с приоритет, а не да се харчат пари за неща, от които няма никакъв смисъл. За 200 хил. лв ще се направи кръгово "бижу". Място за кръгово има предостатъчно", казва Методи.

Източник: zapernik.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.