iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Пари затрили Мечан

Пари затрили Мечан 05_1369213892

Преживе Мечан имал конфликти с лихвари от София и Кюстендил, които искали да влязат в пазара на миньорския град. С част от тях Мечан се разправял, като палел жилищата им. По аналогичен начин действал и срещу длъжниците си. Имал и собствена схема за отмъщение – пускал срещу пративниците си жалби в полицията. Негов патент били записите. Бил известен с това, че дерял кожата на клиентите си с високи лихви. При закъснение от ден лихвата скачала двойно.

В колата на убития пернишки касоразбивач и лихвар Венцислав Димитров - Мечан са открити близо 70 000 лева. Бандитът, известен и като Доктора, беше разстрелян пред неговия бар “Лого” в Перник. В продължение на два дни криминалистите са разпитали почти всички от местния ъндарграунд. Някои от тях като Хокеиста били викани по два пъти. Въпреки кръстосаните разпити обаче доказателства за участието му в дръзкото посегателство не били открити. Полицаите се насочили първо към него, защото имали информация, че отношенията му с Доктора не били добри, съобщава “Телеграф”.

Във фаталната нощ с Мечан била гаджето му Александра Таскова. Тя работела като танцьорка в клипове на фолкзвезди. За последно участвала в представянето на новата песен на Мария Илиева в “Денсинг старс”.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.