iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Патрулка гони пиян от Бела вода до Перник

Пиян джигит на волана подлуди полицаите. Солидно почерпен младеж избяга от проверка на пътя и накара патрулка да го гони от Бела вода до покрайнините на Перник.


Екшънът се разиграл на 17 април, около 06,14 ч. катаджии се опитали да спрат за проверка в кв. Бела вода лек автомобил Опел „Астра”. Водачът не се подчинил и продължил посока пътен възел „Марина бара”. Там колата била спрян от друг автопатрул. Установено е, че зад волана е седял 21-годишния С.М. от гр. Перник. При изпробването му с техническо средство за алкохол, са отчетени 1,75 промила. Задържан е за 24 ч. с полицейска заповед.


Още две бързи производства срещу пияни шофьори са започнати през почивните дни.


На 16 април, около 21,20 ч. в гр. Радомир, ул. „Р. Даскалов” е спрян за проверка лек автомобил Фиат „Добло”, управляван от кюстендилеца В.Б./29 г./. При изпробването му с техническо средство за употреба на алкохол, са отчетени 2,64 промила. Мъжът отказал кръвна проба и е бил задържан за 24 ч.


Петнадесет минути преди полунощ на 16 април, в гр. Перник, ул. „Р. Димитров” е бил спрян за проверка лек автомобил „Ауди – 80”, шофиран от перничанина Ц.Б./49 г./. При изпробването му с алкотест „Дргер”, уредът отчел 1,23 промила. Водачът отказал кръвна проба.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.