iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Пет пожара за два дни в региона

Пет пожара за два дни в региона

Пет пожара с материални загуби, 10 в сухи треви и гуми от автомобили са гасени от огнеборците в региона през почивните дни.


42-годишен мъж пострадал от неизправен вентил на газова бутилка. Инцидентът е станал на 04 март в дома на И.И. на ул. “Оборище” в областния център. Туристическа газова бутилка пламнала в кухнята на пострадалия, който опитал да я изнесе навън и получил изгаряния на ръцете.


Около 4 кв. м. каратаван и дюшеме на къща са изгорели в земенското с. Жабляно. Причината за лумналия огън е късо ел. съединение. Няма пострадали хора и нанесени други материални щети.


Електрическа инсталация и динамо са унищожени при пожар в товарен автомобил “Мерцедес” на 05 март. Инцидентът е станал около 12,41 ч. на гл. път Е-79, в района на пернишкото с. Студена. Пожарът е предизвикан от техническа неизправност на камиона във време на движение.


20 кв. м. сграда е била унищожена след пожар, предизвикан от небрежност при боравене с открит огън. Това станало вчера, в пернишкия кв. “Железни заводи”. Няма пострадали хора и други материални щети. 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.