iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Пияни по пътищата и инциденти

Пътна полиция Перник

31-годишен перничанин е настанен в реанимация на пернишката болни с опасност за живота след пътнотранспортно произшествие.Инцидентът е станал на ул. „Димитър Благоев” в пернишкия кв. „Църква”. Лек автомобил Форд „Фиеста”, управляван от 31-годишния М.В., най-вероятно поради движение с несъобразена скорост се ударил в крайпътно дърво. Водачът е настанен в реанимация на МБАЛ „Р. Ангелова” гр. Перник с фрактура на черепа. Взета му е кръвна проба за химичен анализ и е започнато досъдебно производство.
12-годишен велосипедист е с контузни рани след удар от лек автомобил.Пътният инцидент възникнал на 24 септември, около 17,30 ч. в района на спортна зала „Миньор” в гр. Перник. Лек автомобил „Деу”, управляван от перничанина Б.М./52 г./, предприемайки ляв завой не пропуснал движещия се правомерно 12-годишен велосипедист и го блъснал. Момчето било прегледано в МБАЛ „Р. Ангелова” гр. Перник, където са установени контузни наранявания в областта на главата. По-късно малчугана е освободен от болничното заведение.Образувано е досъдебно производство и работата продължава.
Четири бързи производства за шофиране след употреба на алкохол са започнати от служители на ОДМВР – Перник.- на 22 септември, около 02,15 ч. в гр. Перник, ул. „Средец” е бил спрян за проверка лек автомобил Рено „Канго”, управляван от 35-годишния П.С. от гр. Велико Търново. При изпробването му с техническо средство за алкохол, са отчетени 2,03 промила. Взета му е кръвна проба и е бил задържан за 24 ч. с полицейска заповед.- отново на 22 септември, в гр. Перник, ул. „Ю. Гагарин” пътни полицай спрели за проверка „БМВ”, шофиран от перничанина Б.С./32 г./. 1.76 промила алкохол в кръвта са отчетени с техническо средство при изпробване на водача. Взета му е кръвна проба и работата продължава Второ РУП – Перник.- с 1,27 промила алкохол в кръвта е управлявал автомобила си земенчанина С.Д./24 г./ Младежът бил спрян за проверка на 24 септември в гр. Земен посока с. Пещера, управлявайки „БМВ 318”. Взета му е кръвна проба за химичен анализ е бил задържан за 24 ч.- тази нощ, около 01,30 ч. на главен път Е-79, в района на с. Драгичево е бил спрян за проверка лек автомобил „Ауди А8”, шофиран от В.Б./22 г./ от гр. Перник. При изпробването му с алкотест „Дрегер” били отчетени 1,78 промила алкохол. Взета му е кръвна проба и е задържан за 24 ч. с полицейска заповед. 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.