iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Полицаи ще застанат на кръстовището в кв. "Тева"

Полицаи ще застанат на кръстовището в кв. "Тева" 07_1406196710

Ще следят дали се спазват законите за движение по пътищата. Екип на "Пътна полиция" ще застане на кръстовището при разклона за пернишкия квартал "Тева".

Полицейското присъствие ще бъде в района в пиковите часове на денонощието. Шофьорите и пешеходците, които преминават през кръстовището да се придвижват с повишено внимание. Кръстовището е регулирано с пътни знаци. Полицаите ще следят дали те се спазват от участниците в движението. Присъствието на полицията ще продължи, докато светофарната уредба бъде ремонтирана.

Вчера вечерта при катастрофа светофарната уредба на натовареното кръстовище беше сериозно засегната. Таблата, в които се намира автоматичната система на светофарите бяха прегазени от автомобила, причинил катастрофата.

Кръстовището е регулирано с пътни знаци. Полицаите ще следят дали те се спазват от участниците в движението.

Кръстовището на разклона за квартал "Тева" е едно от най - натоварените в Перник. То свързва кварталите в центъра с "Изток". От месеци светофарът работи денонощно, тъй като в близкото минало той аварираше често. Редовно шофьори пренебрегват червените светлини и продължават по пътя си като така създават предпоставки за възникване на катастрофи.

Източник: zapernik.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.