iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Loading

Полицията задържа плевенчанин, заподозрян за убийството на Карлос

Полицията задържа плевенчанин, заподозрян за убийството на Карлос 02_1455607548

Изяснени са фактическите обстоятелства, при които е настъпила смъртта на 37-годишният Кирил Димитров -Карлос от гр. Перник, през нощта на 12.02. срещу 13.02.2016г, съобщават от Окръжна прокуратура Плевен. Както вече е известно днес известният стриптизьор Карлос беше погребан, след като намери смъртта си в пред плевенската дискотека.

На 13.02.2016г., рано сутринта в ОД на МВР – гр. Плевен постъпва анонимен сигнал за мъж, изпаднал в безпомощно състояние пред дискотека „Анаконда“ в града. На място е изпратен дежурен екип на 02 РУ „Полиция“ и „Спешна медицинска помощ“. Пострадалият е откаран в УМБАЛ – „Д- р Георги Странски“, където е починал.

За инцидента е уведомена Окръжна прокуратура – гр. Плевен, където е образувано Досъдебно производство срещу Неизвестен извършител за престъпление по чл. 115 от НК. Предприети са незабавни процесуално- следствени действия за изясняване на обстоятелствата около настъпването на смъртта на пострадалия.

Изяснено, че пострадалият е 37 годишен перничанин, който е довел в дискотеката за участие три жени – еротични танцьорки. Същият е употребил голямо количество алкохол, като рано сутринта при опит от негова страна да танцува, залита, пада назад, удря главата си в областта на тила. След това става и залита към маса от заведението, на която седял Маню К. на 49г. от гр. Плевен. Подразнен от поведението на пострадалия, Маню му нанася удар в областта на лицето.

Предварителните заключения на съдебните медици, извършили първоначалния оглед на починалото лице са за смърт настъпила вследствие на причинена черепно- мозъчна травма. В рамките на назначена по делото тройна съдебно – медицинска експертиза предстои да бъде изяснена точната причинно-следствена връзка между претърпяните от пострадалия травматични увреждания и настъпилия смъртен изход.

Маню К. е привлечен в качеството на обвиняем и задържан с постановление на наблюдаващия прокурор за срок до 72 часа. Внесено е искане в Окръжен съд – гр. Плевен за налагане на постоянна мярка за неотклонение „Задържане под стража“. Обвиняемият е осъждан веднъж за причинена смърт по непредпазливост вследствие на пътнотранспортно произшествие станало на 09.09.2012г. Наложено му е наказание две години „Лишаване от свобода“ с три години изпитателен срок. Присъдата е влязла в сила на 28.05.2013г., като настоящото деяние е извършено в изпитателния срок на наложеното му условно наказание.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

На тази дата в миналото

01-Април-2017

01-Април-2016

02-Април-2015

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.