iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Поредни 14 санкции за водачи на МПС

Неизправни водачи МПС

От Пресцентъра на ОД на МВР - Перник съобщиха, че при проверени 46 моторни превозни средства от служители на сектор „Пътна полиция” в рамките на специализирана полицейска операция, проведена тази нощ в областния град, са съставени 8 акта и 6 фиша за неизправни светлинни уредби и управление на автомобил след употреба на алкохол. Две коли са спрени временно от движение за проблеми в светлинните уредби.
Вчера, около половин час преди полунощ, на ул. „Раковска” в областния център бил спрян за проверка лек автомобил Опел „Вектра”, шофиран от перничанина С.С./34 г./. При изпробването му с техническо средство за алкохол, са отчетени 1,32 промила. Мъжът дал кръвна проба за химичен анализ и бил задържан за 24 ч. с полицейска заповед.
Два часа и половина по-късно, на ул. „Мл. Стоянов” в пернишкия кв. „Изток” полицаи проверили автомобил „БМВ”, шофиран от радомиреца И.И./25 г./. При тестването на водача с дрегер е установено съдържание от 1,73 промила алкохол в кръвта му. Младежът е дал кръвна проба и е задържан за 24 ч.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.