iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Само един хванат с алкохол в колата по време на баловете

Перник снимка: за хората и събитията [field_event_date-datetime]

Рекорд по добро певедение удариха тазгодишните абитуриенти в Перник. По време на баловете само един водач е санкциониран за алкохол и са издадени 6 фиша за маловажни нарушения.

Без нарушения на обществения ред и пътнотранспортни произшествия преминаха абитуриентските балове в областта, похвалиха се от полицията.. Шествията на випуск 2011 г. се проведоха от 20 до 25 май, като тържествените вечери бяха организирани в хотелски комплекс „Струма” в областния център.  Над 1000 зрелостници са празнували абитуриентските си балове от Перник и региона. 240 служители на реда с 12 полицейски автомобила и мотоциклети  осигуряваха сигурността, обществения ред и безопасността на движението по пътищата по време на честванията. В резултат на добрата организация и предприетите превантивни мерки не бяха допуснати никакви нарушения на обществения ред, пътнотранспортни произшествия и нарушения на Закона за движение по пътищата. Един водач е санкциониран за шофиране след употреба на алкохол и са издадени 6 фиша за маловажни нарушения на правилата за движение.

Ръководството на ОДМВР – Перник изказва своята благодарност на зрелостниците, техните учители и ръководители, на общинските отдели „Образование”, РИ на МОН и на всички служители от областната дирекция за положените максимални усилия и проявената отговорност.

Примерни си бяха издокараните абитуриенти, но само дни преди това момичета и момчета масово сядаха върху прозорците на колите по време на автошествието след изпращането им в училищата. Тогава обаче късметлиите минаха метър извън строгия поглед на ченгетата.

 

 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.