iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Шанаджии сменили наркодилърите в Перник

Еднолични търговци сменили изявените наркодилъри от близкото минало в Перник. Така наречените шанаджии обаче са също толкова опасни, колкото и предишните тартори на банди. Това обяви главният секретар на МВР Калин Георгиев. Той дойде днес в града за годишния отчет на областната дирекция на МВР.


Според главният комисар в Перник вече няма монопол над пазара с дрога. Градът обаче географски бил обречен с пътя на наркотиците, защото граничел с най-големия пазар на опиати София.


Областната дирекция се отласна от дъното, обяви главният комисар след като изслуша доклада на новия шеф Валентин Димитров. На анализа преди година не ми се говореше. Нямаше нищо добро, което да кажа. Сега ситуацията е доста по-различна, но има още какво да се желае, каза гл. комисар Георгиев и наблегна на неразкритите поръчкови убийства, спекулата с цигари и палежите на коли. Според него в дирекцията вече се усещал устрем за работа след назначаването на Димитров. Препоръча му да разпредели отговорността и към шефовете на сектори, групи и отдели. Поръчал съм на всички началници да направят оценка на кадрите си и да предложат хора за пренасочване на други длъжности, ако имат слаби резултати, каза комисар Димитров. 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.