iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Шефът на полицията трогна ограбена перничанка

Директорът на ОДМВР – Перник се срещна с пострадала при грабеж перничанка.


В края на миналата седмица директора на ОДМВР – Перник комисар Валентин Димитров се срещна с пострадалата при грабеж миналата седмица 56-годишна перничанка, в присъствието на когото й бяха върнати откраднатите вещи, в това число и голяма част от парите. Изключително ценни за жената се оказаха личните й документи и флашките, което й спестява много административни проблеми и ценна информация, съдържаща се в електронните устройства.


За по-малко от 24 ч. криминалисти от Първо РУП – Перник разкриха извършителя на дръзкото деяние, станало на 22 февруари, около 19,20 ч.  За 24 ч. с полицейска заповед беше задържан 19-годишния А.С. от гр. Перник.


Благодарната жена връчи поздравителен адрес на комисар Димитров от нейно име и от името на организацията в която работи. “Изразяваме безкрайната си благодарност и Ви поздравяваме за невероятните служители, които са под Ваше ръководство. Благодарим Ви и молим да поздравите екипа от сектор “Криминална полиция” към Първо РУП с ръководител Юлиян Йотов и всички служители, който помогнаха за изясняването на инцидента. С бързите и професионални действия те възстановяват доверието към българската полиция, осигуряваща реда и спокойствието в нашия град” пише в писмото. “Днес имаме основание да се гордеем с Вашия професионализъм и Ви уверяваме, че в лицето на 100-членния ни колектив Вашите служители спечелиха съмишленици”, завършва поздравителния адрес. 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.