iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Сиси е съгласен, че е "пернишкия Чикатило" (видео)

Сиси е съгласен, че е "пернишкия Чикатило" 12_1418632413

Килърът Станислав Ангелов – Сиси е съгласен с общественото мнение, че е „пернишкия Чикатило”. Това се вижда в интервюто, което Нова телевизия е направила с него.

“Не се чувствам като сериен убиец и не знам как се чувства един сериен убиец. Забъркан съм в убийствата, за някои заслужавам по-тежки, за други по-леки. Има причина за тези убийства, реални са. Всява се страх, печели се респект на улицата. Целият град така се контролира. Когато някой не е близък до групата и има дългове – изчезва „безследно”. По този начин той започна да разбулва механизма на работата на престъпната банда, от която е част от 2007-ма. Самият Станислав отрича само за едно от четирите убийства, за които е обвинен. „Прокуратурата и властите не съществуват. Никой от групата не е осъден. Щяха да бъдат намерени още трупове, но държавата няма способ, не знае как да работи с хора като нас” отсича той и дори заявява, че един от шефовете на полицията в града е бил свидетел на едно от престъпленията, но това се укрива”, са неговите думи.

От разговора става ясно, че Васил Станков – бай Васо е лидерът и поема контрола след убийството на сина му. Въпреки това другият тартор Милчо Боянов бил по-властния и каквото поискал – това ставало. Именно той е инициирал и убийството на най-близкия приятел на Сиси – Ханс.

„Шефът започна да ми определя срещи на необитаеми места, но аз спрях да ходя. Едно момче искаше да убием Милчо, аз дори му осигурих окръжие.” Пернишкият Чикатило завърши с подозрението, че е знаел и предчувствал, че се готви и неговото убийство, защото вече не са имали нужда от него”, каза Станислав.

Ангелов признава, че има начин с пари под масата да се въздейства върху магистрати и убийци да се измъкват ненаказани.

Източцник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.