iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Сиси и Психото на разпит за бягството на Шатката

Сиси и Психото на разпит за бягството на Шатката 05_1399034709

Шатката и Хосе са в неизвестност от вчера вечерта.Те са избягали между 18 и 23 ч. от парното помещение, където работят като парнаджии. Според една от версиите двамата са духнали по тунелите под затвора, които са свързани с парното помещение. В тези катакомбии някога са били изпълнявани смъртните присъди на лишените от свобода. Разследващите вече са разпитали и други лишени от свобода, които са работели като парнаджии, за да получат повече яснота от къде може да са се промъкнали навън Шатката и гватемалецът Хосе.

Станислав Ангелов-Сиси и Асен Китанов-Психото, които са зад решетките за убийства, първи са били разпитани за бягството от затвора на приятеля си Николай Николов-Шатката и Хосе Мартинес, съобщи БЛИЦ. Добилият известност като пернишкия Чикатило Сиси и Шатката са стари познати и “колеги”. Двамата заедно са членували в бандата на Райко Кръвта и са очистили Николай Христов-Хайо

Сред добилата известност като “Пернишките килъри” или “Килърите 3″ банда пропя и небезизвестния Асен Китанов-Психото. Пред разследващите той е разказал подробности за убийствата на Николай Христов -Хайо, Петър Крумов-Пупи и на Теодор Неофитов-Ханс. Психото излежава присъда за опит за убийство на Васил Василев- Бай Васо.

Полицаите проверяват и версията, че двамата затворници са се промъкнали най-нагло през парадния вход, откъм ул. “Майор Векилски” като са използвали края на работния ден. Във времето между 17 и 18 ч. от затвора започват да излизат на групички служители в администрацията. Разследващите търсят и дали в бягството на Шатката и Хосе няма намесен човек от служителите в затвора.

Източник: БЛИЦ

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.