iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Убиец закопал умъртвения си приятел в Пернишко (видео)

Кървава драма за пари

Убиец нарязал две жертви трион. Преди това  застрелял с пистолет двамата свои приятели заради борчове  към тях. Една от жертвите опитал да изгори. Заровил трупа в Пернишко.  Двамата убити  дали  в заем на приятеля си  23 000 лева. 

Владимир Бошнаков е 28-годишен софиянец. Наркоман, психопат и комарджия. Завършил търговски техникум. Известно време работил като застраховател. Взел от приятелите си Явор около 6 000 лева, а от Емил 17 000 лева.

Владимир много  забавил възстановяването на заемите, защото изхарчил парите.

От полицията го разпитали с детектор на лъжата. След дълго мълчание започнал да разказва за убийствата.

Обяснил, че е подготвил предварително убийството на Емил, застилайки хола на апартамента си с найлон. Поканил го и го застрелял в главата с пистолет . После нарязал крайниците му с нож и трион. Мислел да ги зарови, но бил арестуван преди това.

При влизането в жилището му полицаите видели на масичка в хола му подготвена линийка кокаин. В няколко  черни найлонови торби, оставени в коридора на апартамента се оказал обезглавеният труп на приятеля му Емил.

Владимир обаче не желаел да си признае, че е убил и Явор. Нн след опити за лъжи признал, че го е убил и е заровил трупа край радомирско село, където също опитвал да изгори тялото на приятеля си.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.