iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Задържаха четирима за смъртта на перничанин

Задържаха четирима за смъртта на перничанин 10_1412590785

Четирима човека са задържани във връзка с побой и смъртта на 30-годишен перничанин. Изяснява се съпричастността им към извършеното престъпление.

На 04 октомври, около 01,58 ч. на тел. 112 е подаден сигнал за масов скандал и побой в пернишкия кв. „Куциян”. Заявено било, че в мелето участват около 20-30 човека и всичко това се случва пред местно заведение. 10-минути по-късно, от пернишката болница е съобщено, че при тях е констатирана смъртта на 30-годишният А.А., докаран с личен превоз от негови близки.

Пристигналите на място полицаи установили, че група мъже били в квартално заведение. Най-вероятно под въздействието на алкохол се скаралали, като скандалът прераснал в побой пред местния локал. В болницата бил настанен още един участник в мелето, 22-годишен младеж, който бил с различни травматични увреждания, без опасност за живота.

Сформираните екипи от ОДМВР-Перник започнали разследване. В резултат на предприетите действия били задържани четирима човека, чиято съпричастност към случая се изяснява.

Процесуално-следствените действия продължават.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.