iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Заекът е бил пребит

Заекът е бил пребит

Според съпругата му – Миглена, той е бил нападнат по особено жесток начин в затворническата психиатрична клиника. Тя разказва, че в следствие на жестокия побой му е бил счупен носа.
Миглена твърди, че съпругът й е подлаган на системен тормоз в клиниката. Единственият обвиняем по случая за убийството на Мирослава е свалил 10 килограма. Като причина за това Миглена посочва храната в затвора, която била „отвратителна”.Тя е категорична, че в клиниката са съсипали здравето на съпруга й и той изглежда ужасно. Съпругата на Заека допълва, че мястото, в което е затворен е опасано с бодлива тел, а зад оградата и събрана цялата мизерия на света.Миглена е категорична, че делото, по което бе осъден Марио Любенов е пълен абсурд и допълва, че той е получил пет години затвор, при това за принтирани, а не за фалшифицирани банкноти.
Семейството на Марио е притеснено за живота и здравето му. Те са подали жалба до Върховната прокуратура, в която са посочили редица нередности.Миглена е категорична, че забраната, съпругът й да се вижда насаме с адвокатите си е против всички закони, пише вестник „България днес”.До този момент обаче, все още не са получили отговор на жалбата си.
Източник: http://www.razkritia.com 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.