iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Актьорите от „Малката булка” ще снимат в Двореца в Перник

Актьорите от „Малката булка” ще снимат в Двореца в Перник 02_1456648972

Актьорите от сериала „Малката булка” снимат в в Двореца в Перник, като баби от Перник, които са най-върлите им фенове, тръпнат в очакване на звездите от хитовата индийска лента, пише „Стандарт”. Боливудските кинаджии ще са в града ни през март, за да заснемат част от най-новата индийска мегапродукция “Шивай”, която в момента трупа кадри в Пловдив. Под тепетата боливудската продукция се заснема при засилени мерки за сигурност и конфиденциалност.

Въодушевени пенсионерки, които оставят всяко занимание, за да проследят превратните събития с малката булка, се надяват да зърнат любимите си герои, които ще участват и в “Шивай”. Продукцията разказва за отношенията между баща и майка, а действието се развива в България и Индия. Снимки ще бъдат направени още в София и Банско.

Но почитателките на индийското кино в Перник, които имат спомени още от “Слонът моя приятел”, не мечтаят за селфи с известния индийски актьор Аджай Девн. Надяват се обаче все пак той да стъпи в Перник и да го зърнат на живо за своя радост. Боливудските звезди ще застават пред камерата в едно от фоайетата на Двореца на културата в Перник, но ще има и снимки отвън.

Освен многобройния екип от Боливуд, в новата индийска екшън драма “Шивай” участват и двадесетина български специалисти – осветители, гримьори, техническа поддръжка. Преди снимките в Пловдив камерите са се въртели в Родопите край Триградското ждрело. Очаква се филмът да е готов до есента, когато ще тръгне по световните екрани.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.