iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Аплодират Блатечки в Перник за режисьорския спектакъл на "За мишките и хората"

"За мишките и хората" по Стайнбек - режисьорска работа на популярният актьор Асе

При изключителен успех премина в Перник премиерата на Драматичен театър "Боян Дановски" на спектакъла "За мишките и хората" по Стайнбек - режисьорска работа на популярният актьор Асен Блатечки.

"Запомнящо се представление. Задълбочен и съвременен прочит на драматургичния текст. Изненадващо добър образ на Асен Блатечки в ролята на Лени.  Пореден голям успех на пернишкия театър." - това бяха част от отзивите на публиката след премиерата.

В спектакъла участват и популярният от сериала "Стъклен дом" Калин Врачански и неговата бивша приятелка Силвия Петкова, която отскоро е част от трупата на театъра в Перник.

Запомнящи се са образите които пресъздават и добре познатите на перничани актьори Божидар Попчев, Илия Добрев, Васко Чушев, Алексей Кожухаров, Васил Банов, Иван Чипариков и Васил Пенов. Сценографията и костюмите са заслуга на Антония Попова, а музикалното оформление - на Христо Намлиев.

Интересът към спектакъла е голям. Само за два дни са продадени  и ангажирани почти всички билети за следващото представление в Перник, което ще бъде след около месец - на 17 април (неделя).

"За мишките и хората" ще се играе на 22 март в Пазарджик и на 26 март в столичния театър Сълза и смях".

На премиерното представление присъстваха областният управител на Перник Иво Петров, представителите на отдела за култура в община Перник Илинка Никифорова и Славчо Чанев, общинският съветник Иван Петров.

Аплодисменти не спести и Мирослав Боршош - шеф на продуцентска къща "Арти шок", която е копродуцент на спектакъла. 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.