iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Club MAZE организира парти

След 15 години, на 20.12.2014 г., club MAZE кани всички свои приятели, устояли на времето, да станат съавтори на парти, което ще се помни дълго.

Легендарният клуб ще направи грандиозно честване на своя юбилей с DJ Party, а познатиятна всички DJ KeKs отново ще накаже всички присъстващи с най-доброто пернишко рок-парти.

За пореден път всички могат да се готвят за горещи страсти, забавни емоции и весело настроение, за което ще помагате всички вие – хората, които са неизменно до нас толкова дълго време и с които заедно изживяхме тези 15 години!

Това бяха 15 години на приятелство, 180 месеца на веселие и купон до зори, 780 седмици на страхотна музика, изпълнения на живо и незабравими партита, 5 475 дни на уникални промоции, напитки за ценители и много вечери, които са се превръщали в сутрини, 131 400 часа любов, истории, смях, съдби, срещи, усмивки, уют и идеи. Елате, да се преброим и да се погледнем през кривото огледало на времето - 15 години по-късно.

Сътворете новата история сclub MAZE. Заредете се със страхотно настроение, защото ви очакват невероятно парти, подаръци и промоции.

На 20.12.2014 г. (събота), в 20:00 часа!

ЗА НАС И ЗА ВАС - ЛЕГЕНДАТА ПРОДЪЛЖАВА!

Източник: perniknews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.