iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


DA Clique пусна ново видео

DA Clique пусна ново видео  06_1433138635

Хип-хоп формация DA Clique пусна поредното си ново видео преди броени дни. Танцьорите в клипа са главно ученици от школата им, но и това е първото видео на танцьорите от Перник, което е заснето като one shot.

Младежите продължават да бъдат един от най-активните танцови състави в България, като постоянно информират феновете си във фейсбук, че работят и се готвят за нещо ново. Наскоро от формацията се похвалиха, че вече са активни и в другата нашумяла социална мрежа – Instagram, където към момента имат повече последователи дори и от фейсбук.

Можете да разбирате всичко най-ново около DA Clique като ги последвате във Facebook - https://www.facebook.com/DancingAllstarsClique?fref=nf, и в Instagram - www.instagram.com/daclique__/

По повод новия си клип, танцьорите споделиха: “Представяме ви първото ни one shot видео. Танцьорите този път са почти изцяло ученици от школата ни, за което искрено ги поздравяваме! Този клип е само разгрявката за това, което предстои до края на задаващото се лято, така че не забравяйте да се абонирате за канала ни и да следите страницата ни тук във Facebook, за да бъдете в крак с всички новости покрай нас! Enjoy!”.

Източник: perniknews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.