iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


„Една усмивка прави чудеса” детско шоу в кметство „Изток”

„Една усмивка прави чудеса”   детско шоу в кметство „Изток” 05_1401261574

На 1 юни кметство „Изток” и Младежки дом – Мошино канят децата и техните родители на забавно шоу под мотото „Една усмивка прави чудеса”. Очакват ги много изненади, предизвикателства и възможности за изява.

Празникът ще започне от 10.00ч. с откриване на Изложба от детски рисунки във фоайето на РМД – Мошино на малките художници от подготвителния клас на Людмила Николова при XIII основно училище „Св.Св.Кирил и Методий”.

От 10.30 ч. в шареното шоу, водено от куклени актьори на Илкова театър, малките палавници ще пеят и участват в забавни игри, ще се срещнат с герои от куклен спектакъл. Всяко дете може да намери своето място и в творческите кътове по алеята „Мечтите са цветни”. В празника ще се включат най-малките таланти от творческите формации към младежкия дом - балерини, танцьори, гимнастички, певци и хип-хопъри.

Атракция на празника ще бъдат „Детската гримьорна” и детското фотостудио „Усмихни се”, където децата могат да направят своя снимка за спомен – за момиченцата - принцеса, а за момчетата - клоун.

Децата ще получат много подаръци, а в края на празника ги очаква и голямата награда – велосипед, осигурен от фирма „Сани Конс”.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.