iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Loading

Ерос Рамацоти изнася концерт на 26 декември

Ерос Рамацоти изнася концерт на 26 декември 12_1418305477

У нас идва Ерос Рамацоти, който ще пее след 9 години пауза. Той ще направи грандиозно шоу на 26 декември в "Арена Армеец" по покана на "Жокер медиа".

Смятаният за "странна птица" певец се определя като обикновен и малко притеснителен човек. "Единственото място, където разбирам, че съм по-популярен, отколкото си мисля, е пространството извън дома ми", споделя Ерос. Защото в момента, в който го разпознаят, настава суматоха. И тогава осъзнава, че понякога му е невъзможно даже да отиде да си купи няколко от любимите си фланелки. Не обича да е център на внимание и медийният блясък не е неговият начин на живот. Признава, че извън музиката слабост са му футболът и красивите жени, но винаги уточнява с лека усмивка - "аз съм италианец".

Рамацоти обожава гривни, часовници и точността. Спектаклите му без изключение започват в определения час. Ерос не обича и не толерира хора, които търсят оправдание и компромиси. "Няма "не мога", има "не искам", отсича звездата. Малкото хора, които допуска до себе си, казват, че е изключително сърдечен и добронамерен. Презира предателството във всичките му нюанси, много чувствителна и ранима душа е, която излива цялата си емоция в музиката. Билетите за концерта на Ерос Рамацоти струват от 60 до 150 лева - продават ги от днес в мрежата на Ивентим.

Източник: standartnews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

На тази дата в миналото

26-Януари-2018

25-Януари-2017

26-Януари-2016

26-Януари-2015

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.

ipernik com