iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Loading

Градски Легенди-Перник проведе шестото си мероприятие

Градски Легенди-Перник проведе шестото си мероприятие 06_1467087436

На 25-ти юни, в Мемориала на Миньорския Труд, Градски Легенди-Перник са провели шестото си мероприятие, като литературната вечер започна точно в 19:00 ч. и продължи до 20:30 ч.

Това, което всички присъстващи имаха възможността да изпитат, бе вълнуващо като гледка от планински връх и различно както само Градски Легенди умеят да бъдат.

Освен четене на разкази на тема „Градски истории и легенди“, младежите от проекта изразиха и своята гражданска позицияповреме на събитието-„Омръзнаха ни клишетата тип хорър хумор на тема нашия град. Не сме само кюмюр, бой у дискотеката, някакви там коли, чието име вече ни писна да чуваме, прашасали панелки, гневни граждани на село Перник. Перник е многопластов герой и много жалко за всички, които продължават само да ни подиграват. Перник е красив и цветен- с младостта си, с велосипедистите си, с облаците, които го мият доста често напоследък, скромната си зоологическа градина в парка, самия парк. Перник е музика. Перник е поема. Перник си ти!Не всичко важно се случва в София!“

В юнската събота бе обявен и победителя във Facebook играта на проекта. Тя е Denzz James Potter и си спечели handmade тениска от лимитираната колекция a la Градски Легенди, направени от TheEma’sPws.

Източник: perniknews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

На тази дата в миналото

06-Декември-2016

07-Декември-2015

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.

ipernik com