iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Група "Сигнал" ще свири в Радомир

Група "Сигнал" ще свири в Радомир

Легендарната рок група „Сигнал“ ще зарадва радомирци с концерт на 10 юли. Той ще се проведе на градския стадион от 20.30 часа. Събитието се организира със съдействието на община Радомир.

Билети могат да се купят от НЧ „Напредък 1895″ гр. Радомир или на място в деня на концерта.

Група „Сигнал“ ще изпълни вечните си легендарни хитове специално за публиката в Радомир. Концертът ще се състои на 10 юли на стадиона и отсега е ясно, че ще събере многобройна публика. Хилядите фенове на „Сигнал“ от града и региона ще могат да чуят на живо песните, които слушат поколения любители на музиката у нас и да се срещнат с музикантите от групата.

Група „Сигнал“ е създадена в София през 1978 г. За повече от 30 години на сцена „Сигнал“ са издали 11 студийни албума и повече от 6 000 концерта в страната и чужбина. Рок легендите до днес имат изключително активна концертна дейност. На 19 юни стартираха първата част на европейското си турне с концерт в Лондон. Последваха още концерти в Мюнхен, Нюрнберг и Берлин. От 2 до 7 юли музикантите ще зарадват феновете си в Люксембург, Брюксел, Манхайм и Виена.

Почитателите на рок бандата ще видят барабаниста, роден в Радомир Владимир Захариев, китариста Александър Мариновски, басиста Георги Янев и фронтменът Данчо Караджов. Радомирци ще чуят както любимите си парчета, които са хитове вече няколко десетилетия, така и нови музикални проекти.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.