iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Хип-Хоп формация „Da Clique” ще представи танцов спектакъл

Хип-Хоп формация „Da Clique” ще представи танцов спектакъл  06_1403700030

Хип-Хоп формация „Da Clique” ще представи танцов спектакъл „НАШИЯТ НАЧИН - ПРЕЗАРЕЖДАНЕ”.

На 27 юни от 19.00ч. в ОК”Дворец на културата” момчетата и момичетата от ХИП-ХОП формация „Da Clique” ще представят пред пернишката публика новия си танцов спектакъл „Нашият начин – Презареждане”. Той е втори авторски продукт в творческата биография на формацията, посветен е на 85 годишнината от обявяването на Перник за град и се осъществява с подкрепата на Община – Перник.

Танцовото шоу чрез оригинална хореография и модерни технически похвати – сценични, светлинни и видео-ефекти кани зрителя в света на младия човек, за който танца, хармонията между звук, движения, вътрешна емоция са форма на проява на свободния дух, начин на живот. В танцовата зала се създават истински приятелства, доверие, взаимно уважение, ражда се любов ….

На сцена ще излязат над 50 танцьори от школите и представителния състав на възраст от 5 до 20 години. Към тях ще се присъединят брейк-денсърите на една от най-нашумелите формации в България -„X-Energy”, които грабват публиката с атрактивни танцови изпълнения.

Специални гости ще са групата „Ice Cream”- Дани, Вики, Ели и Монти, който освен че танцуват добре, са известни с уникалното звучене на своите сингли - „Захир”,”Скачай”, „Мисля си”, „Щом падне мрак”, „Want some Ice Cream?”…

Танцовият спектакъл в Перник е кулминация в турнето на Хип-Хоп формация „Da Clique”след София и Дупница.Всички участници в него подкрепят благотворителната кауза на кампанията „И аз мога” за подпомагане на деца със специални нужди и танцуват безрезервно за нея.

Тези, които искат да видят новото шоу, ще участват и в томбола, а печелившият ще може да полети с …делта планер.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.