iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Качват "Стъклен дом" на новата сцена в театъра

Перник снимка: за хората и събитията [field_event_date-datetime]

"Стъклен дом" се качва на новата театрална сцена в Перник. Пет от звездите на хитовия сериал излизат пред пернишка публика през новия сезон, съобщи директорът на трупата Иво Горчев.

Нов удар подготвя ОДТ "Боян Дановски" през декември. За тогава се подготвя премиерата на "Котка върху горещ ламаринен покрив". Режисьор е проф. Красимир Спасов. Главните роли са поверени на Юлиян Вергов, Владо Карамазов и Радина Кърджилова.  В постановката по наградената с Пулицър пиеса на Тенеси Уилиамс ще участва и кметът от "Стъклен дом" Веселин Мезеклиев. Актьорът от 5 години е на щат в пернишката трупа. В премиерата участва и звездата на пернишкия театър Божидар Попчев, както и новите попълнения от месец май - студентите Мишо Петров и Аделина Петрова.

С "Котка върху горещ ламаринен покрив" театърът ни се надява да повтори удара, направен с хитовия спектакъл "За мишките и хората". Само за няколко месеца тя се превърна в най-гледаната и най-печеливша постановка в страната. Асен Блатечки и Калин Врачански ще излязат отново заедно пред пернишка публика в пиесата по Стайнбек през септември, за да открият новата въртяща сцена на ремонтирания театър.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.